Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Колихаєв впровадить «Картку херсонця»

Місто має бути турботливим до людей – комфортним, безпечним, де живуть щасливі родини. Саме тому, один з пунктів програми розвитку Херсона Ігоря Колихаєва та його команди «Нам тут жити!» присвячений впровадженню «Картки херсонця», йдеться на офіційній сторінці Ігоря Колихаєва у Фейсбуці.

Ідея розробки такої муніципальної програми про пільги та акції у Ігоря Колихаєва виникла давно. Він переконаний, що завдяки цій картці, городяни отримають персональний електронний ключ до міської інфраструктури.

Серед основних переваг – надання херсонцям зручного та універсального інструмента для отримання соціальної допомоги. А це і забезпечення обліку проїзду в громадському пасажирському транспорті, пільги в аптечних мережах при безкоштовному отриманні чи купівлі медикаментів, обслуговування в лікувально-профілактичних закладах, отримання, соціальний дисконт для оплати товарів у супермаркетах, замовлення адмінпослуг у персональному кабінеті, пільги на придбання квитків на культурні заходи.

Така іменна картка давно поширена у великих українських містах – Львів, Київ, Дніпро. Тож нам не потрібно вигадувати нічого нового, просто перейняти успішний досвід, удосконаливши функції та дизайн.

Картка буде доступною всім херсонцям.

Процес тривалий, нашій команді потрібно зв’язати інформаційні бази, визначити, скільки у нас людей, які мають право на пільги.
Зараз експерти досліджують, які послуги можна «прив’язати» до картки. Наша мета – зібрати в ній різні послуги – від електронного підпису і банк ID до медичної картки і проїзду в транспорті.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН