Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Футбольний турнір “За рівні права!” відбудеться на Херсонщині

Вже вдруге в Білозерській громаді проходитимуть активності в рамках глобального руху #FootballPeople.

8-22 жовтня 2020 року в світі проходитиме найбільша глобальна кампанія з подолання дискримінації і відзначення різноманітності у футболі #FootballPeople Weeks. Понад 150 000
людей візьмуть участь у 2000 заходах у понад 60 країнах задля позитивних соціальних змін та проти дискримінації у футболі по всьому світу. Тижні футболу проводяться щорічно та підтримуються мережею FARE, яка складається з груп уболівальників, правозахисних організацій, аматорських футбольних клубів і низових груп та активістів, які вносять свій внесок і досвід в спільні дії для того, щоб дискримінація у футболі та суспільстві відійшла у минуле.

Цього року мешканці Білозерської та сусідніх громад також стануть частиною всесвітньо відомої кампанії #FootballPeople, зможуть взяти участь у футбольних турнірах, розповісти про свою позицію щодо дискримінації в суспільстві, її проявів, та відчути себе невід’ємною частиною громади та кампанії в цілому.

10 жовтня 2020р. о 10.00 відбудеться товариський турнір “За рівні права!” 

з міні-футболу серед аматорських жіночих команд. Місце проведення турніру уточнюється.

Запрошуємо до участі у турнірі активних жінок та дівчат (старше 18 років)!

Для цього треба до 7 жовтня 2020р.:

  • ознайомитися з положенням про турнір;
  • зібрати команду мінімум з 5, а краще з 7 жінок, які люблять футбол;
  • на електронну адресу bilozerka.center@gmail.com надіслати заявочний лист (зразок аж в самому низу цього оголошення), який є згодою на участь з назвою клубу/команди та контактними даними капітана команди для зв’язку;
  • зарядитися позитивом і приїхати на турнір!

#FootballPeople Weeks в Білозерці реалізовується громадськю організацією «Білозерський центр регіонального розвитку» у співпраці з Білозерською футбольною лігою та громадською організацією “НАД_активні” за підтримки мережі FARE.

Білозерка Інфо

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН