Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Станіславській громаді перші слухачі курсів комп’ютерної грамотності отримали сертифікати

Урочистим нагородженням випускників місячних курсів комп’ютерної грамотності завершився перший етап реалізації проекту «Соціокультурний простір для громади».

В рамках проекту на базі Станіславської сільської бібліотеки впродовж вересня 11 жінок та чоловіків старшого віку освоювали комп’ютер.  За місяць за допомогою фахівців сільської ради вони навчилися шукати інформацію в мережі інтернет, знаходити сайт Станіславської ОТГ, на якому є дуже багато інформації про життя громади та офіційні документи ради і виконавчого комітету. А дехто навіть за допомогою отриманих знань вперше дізнався про свого депутата на окрузі.

«На першому етапі зроблено чимало, – розповідає керівниця проекту Ольга Завещана. – Це підключення Станіславської сільської бібліотеки до мережі інтернет, придбання 3-х ноутбуків і мишок, розпочато роботу із встановлення пандусу і сподіваємося, що до кінця жовтня сільська рада завершить його облаштування. Фінішна пряма проекту – це новий набір слухачів у жовтні місяці цього року. Хочеться вірити, що за підтримки місцевої влади набір на комп’ютерні курси буде продовжуватися і після закінчення проекту, адже у навчанні дорослих є велика потреба».

 

Зверніть увагу, що з 01 жовтня 2020 року бібліотека чекає на наступних слухачів курсів комп’ютерної грамотності.

Реалізація проекту стала можливою лише завдяки спільним зусиллям – працівників сільської ради, працівниці бібліотеки, громадської організації «Білозерський центр регіонального розвитку» та донорів проекту –  Українського жіночого фонду в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

Білозерка Інфо

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН