Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі за дивних обставин загинула працівниця ЗСУ Тетяна Варава

В Одесі 26 вересня знайшли тіло Тетяни Варави – фінансистки 28 ОМБр Лицарів Зимового Походу. За попередньою версією, вона скоїла самогубство. Втім у цю версію не вірять інші військові, та й є факти, які натякають на можливе вбивство.

Першою про загибель Тетяни Варави повідомила спільнота «Жіночий ветеранський рух«.

Згодом цю інформацію підтвердили й у 28 механізованій бригаді. Там висловили співчуття родичам загиблої і розповіли, що нині через це триває слідство.

За офіційними даними, Тетяна Варава буцімто вистрибнула з вікна гуртожитку, в якому була. У цей момент на її шиї був електричний подовжувач.

Чому військові не вірять у самогубство

У «Жіночому ветеранському русі» розповіли, що Тетяна саме готувалася до весілля своєї доньки, робила ремонт удома й загалом мала багато життєвих планів.

У розмові сестра Тетяни нам розповіла, що та скаржилася в останні 2 тижні на умови у військовій частині, де проходила службу, на психологічний тиск. Тепер жахлива новина – Тетяна покінчила з життям, вчинивши самогубство,
– розповіли в «Жіночому ветеранському русі».

Можливі фінансові махінації у військовій бригаді

У ветеранському русі заявили про «фінансові операції» в частині, де працювала Тетяна. Та деталей не розголошують. Натомість про них розповідає телеграм-канал «НачШтабу«.

Там розповіли, що військовим 28 ОМБр несвоєчасно платили зарплати, після чого в бригаді розпочалася перевірка за лінією КРУ Держаудитслужби. Тут слід ще раз нагадати, що Тетяна була фінансистом бригади.

Командир бригади – полковник Максим Марченко придбав собі нову Skoda Kodiaq. Всього за мільйон гривень. Бухгалтер фінансової служби тепер випала з вікна. На смерть. Чи пов’язано все це між собою? Ми не знаємо, але хочемо вірити, що ні,
– заявляє «НачШтабу».

Резюмуючи, там зазначають, що у Військової служби правопорядку основна версія – самогубство. Втім це могло бути особисте рішення Тетяни Варави або ж її до цього хтось довів.

«Втім не потрібно бути геніальним слідчим, щоб зв’язати між собою регулярні невиплати, новий автомобіль командира й самогубство бухгалтера», – резюмує телеграм-канал.

Слід зазначити, що в декларації Максима Марченка за 2019 рік є інший автомобіль – Nissan X-Trail 2007 року вартістю понад 52 тисячі гривень. Водночас за рік він задекларував майже пів мільйона гривень офіційного доходу.

Автор:Василь Денисюк  24tv.ua

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН