Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Козацькому влаштували змагання з вільної боротьби

26 вересня 2020 року в смт Козацьке, вже дев`ятий рік поспіль, пройшли змагання з вільної боротьби, присвячені пам’яті ЗТУ Миколи Олексійовича Романова, який народився у смт Козацьке, працював тренером з вільної боротьби у Бериславській районній комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі ім.В.К.Сергеєва, та на жаль 16 вересня 2011 році пішов з життя. Він пройшов шлях від звичайного тренера до заслуженого тренера України, підготувавши 4 майстрів спорту міжнародного класу, 14 майстрів спорту та значну кількість спортсменів масового розряду.

На початку змагань всі присутні вшанували пам’ять хвилиною мовчання, за померлим ЗТУ Миколою Олексійовичем Романов.

Потім з нагоди відкриття відкритої першості Новокаховської ДЮСШ «Таврія» з вільної боротьби серед юнаків та дівчат, присвяченої пам’яті ЗТУ Миколи Олексійовича Романова зі словами, до всіх присутніх, звернувся перший заступник міського голови Леонід Григорович Чурсинов.

Молодь, яка приймала участь у змаганнях розуміє, що фізична культура і здоров’я тісно пов’язані між собою, адже стан навколишнього середовища, шалений ритм життя і стресові ситуації послаблюють організм людини.

Згодом слова вдячності до спортсменів прозвучали від в.о.старости Козацького старостинського округу Андрія Андрійовича Чирко, він наголосив, що життя і довголіття нерозривно пов’язані зі здоров’ям, на яке впливає безліч чинників.

Також директор Козацького будинку культури Якуба Сергій Вікторович, звернувся до учасників змагань та привітав нашого земляка, наголосивши усім, що з 14-16 вересня 2020 року в Одеській області проходив Чемпіонат України з вільної боротьби, де нашу область представляв тренер з вільної боротьби ДЮСШ м. Каховка Бізута Борис Іванович, який зайняв І місце з вільної боротьби серед ветеранів у ваговій категорії 70 кг, у віковій категорії 55-60 років та ІІ місце з геко-римської боротьби. За підсумками змагань Борис Іванович увійшов до збірної команди з вільної боротьби серед ветеранів. Всі присутні привітали переможця.

У змагання з вільної боротьби прийняли участь 16 команд, 130 учасників з різних міст Миколаївської та Херсонської областях: , а саме міста – Южний, Миколаїв, Херсон, Скадовськ, Кам’янка, Чаплинка, Каховка, Н.Каховки, Берислав, Бенаступ; смт – Козацьке, Веселе В.Олександрівка, с.Бехтери, с.Отрадокам’янка.

Почали змагання загальним виконанням Державного Гімну України.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН