Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Велике Будівництво на Миколаївщині: продовжується реконструкція спортивного комплексу в смт. Ольшанське

Одним із напрямків реалізації програми Президента України «Велике будівництво» є розбудова об’єктів спортивної інфраструктури. Це сприятиме створенню належних умов для українського спорту та відповідно його розвитку.

З цією метою у Миколаївській області здійснюється реконструкція спортивного комплексу, який розташований в смт. Ольшанське.

Спортивний комплекс розрахований одночасно на 32 гравців, а трибуна на 60 місць і його загальна площа складає близько 6000 м2.

На сьогоднішній день вже збудовано підпірну стінку, встановлено огорожу, бордюри та пандус. Здійснено обвалування прилеглої території та підпірної стінки, армування та бетонування основ гральних полів та бігових доріжок.

Також укладено каніпуру на бігових доріжках та встановлено малі архітектурні форми (ворота, баскетбольні щити, волейбольні стійки та трибуни). Вже пофарбовано два футбольні поля та 75 % бігових доріжок. Встановлено мережу освітлення та відеоспостереження і облаштовано територію спортивних тренажерів гравійним відсівом.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН