Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Байкери з Запорізької області стали моделями весільного салону

У Пологах є популярна та вкрай цікава “байкерська сім’єя”, так вони себе називають. Вони брали участь в щорічному мотопробігу “Мотопробіг Єдності 2020”, якому вже 4 роки.

У кожного байкера є історія своєї закоханості у мотоцикл, у своє, інше для нас, середовище.

На початку створення цієї субкультури, байкерів вважали суспільно небезпечними лиходіями, гармидерами та розбійниками на безмежних просторах доріг Америки.

Сьогодні їх, можливо, теж хтось побоюється, проте зазвичай безпідставно, адже здебільшого ці люди порядні, чесно працюють, мають постійну роботу чи навіть власний бізнес.

У пологівських байкерів теж свої вподобання, своя сфера діяльності, чудові родини, але ввечері вони виходять на простори пологівських доріг та пристрасно поринають у світ мотогонок.

Спостерігаючи за інстаграмним життям цих хлопців та дівчат  власницю весільного салону Наталію привабило життя наших земляків.

Тому вона запропонувала стати їм моделями для свого весільного салону.

Чому саме вас запросили стати моделями для салону?

Вперше у своєму житті мені довелося репрезентувати себе в ролі професійної моделі, – розповідає пологівчанка Олеся Максимчук.

“Заочно ми були знайомі з господинею салону. Наталія жінка, якій теж до вподоби неординарність, незвичні образи та нестандартність. Тому зважаючи на нашу активність не тільки в повсякденному житті, але й в соціальних мережах це стало поштовхом для знайомства та як виявилося до подальшої співпраці.

Все що потрібно було від нас це гарний настрій”.

Гучна музика, шум байкерських двигунів та запальний драйв…саме так пройшов зірковий день

” Гучна музика, мотоцикли, шум моторів, шкіряні куртки та неймовірно гарні сукні, це все атрибути наших зйомок.
Нас супроводжували професійні відеооператори та фотографи з Дніпропетровська. Приємно було працювати з кваліфікованими фахівцями, котрі по справжньому закохані у свою справу.
Саме тому завдяки їхнім профі підказками я почувала себе впевнено, вільно, немов я справжня модель, в якої було вже сотні зйомок за плечима. А насправді все вперше…”, – продовжує розповідь Олеся.

– Процес фільмування почався близько дванадцятої дня в Оріхові та тривав дорогою в Запоріжжя на острів Хортицю. Й закінчилася далеко після заходу сонця.
Весь наш зірковий день неможливо описати звичайними людяними словами, це океан змішаних почуттів від адреналіну та драйву, до ніжної ейфорії завдяки тим весільним сукням в які ми були одягнені. Я відчула себе нареченою. Було незабутньо, заради цього варто жити.

Наша команда вдячна за можливість стати моделями весільного салону господині Наталії, цей день став поштовхом до постанови нових цілей та мрій.

Власниця салону хотіла показати цією зйомкою, що весілля це давно вже не два дні гучного гуляння для всіх родичів.

 

В цей день вся увага повинна бути зосереджена на молодій парі, яка вирішила об’єднатися в одне ціле та пронести вогонь вічного кохання повз все своє життя.

День весілля, повинен бути чутким та ніжним, або ж оригінальним та екстремальним.

Це свято для двох, яке повинне залишитися у пам’яті майбутньої родини не кількістю випитого спиртного, а шедевральною ідеєю або ж здійсненням омріяних вчинків саме в цей день.

Ми ніяк не могли розпрощатись

Завдяки професійним майстрам я відчула себе справжньою актрисою і фотомоделлю.
Далеко за північ ми погнали на мотоциклах додому в надії, що це було не востаннє.

Тепер чекаємо на результат нашої співпраці.

Ось так можливо тепер пологівці будуть просити автограф у своїх земляків, оскільки на фасаді будівлі весільного салону будуть сяяти обличчя пологівських зірок.

Районка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН