Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські чиновники ігнорують проблему ділянки між художнім музеєм і планетарієм

Допис-звернення опублікували на сторінці Херсонського художнього музею.

Рівно за місяць — вибори. Кандидати на крісло мера та депутатів усіх місцевих рад вже давно активізувались. Палатки, газетки, біг-борди, інші передвиборрчі радощі. Чинна міська влада робить вигляд (хоча не дуже успішно), що місто прибирається хоча б до свят… Хтось комусь щось обіцяє. Словом, все як завжди.

Але жоден (ЖОДЕН!) чинний керманич або кандидат на його місце так і не спромігся вшанувати своєю увагою цю дивну та страшну місцину у самісінькому центрі Херсона. Так, це ділянка землі (вже нічийна) між художнім музеєм і планетарієм, де залишились руїни колишньої громадської вбиральні, яка вже давно перетворилася на звалище століття і яку досі використовують за старим призначенням (отакий безкоштовний туалет). І головне: це звалище несе смертельну загрозу для музею, для будівлі, яка є пам’яткою архітектури, для надзвичайно багатої музейної колекції творів мистецтва! Для довідки: музей вже підтоплювало фекальними водами, і ледве вдалося врятувати цінні бібліотечні видання!
Ну і хто ж нарешті буде в змозі вичистити ці Авгієви стайні?

Панове кандидати, вчергове запрошуємо! Приходьте, подивіться, пообіцяйте допомогти і головне — допоможіть. Ми чекаємо на Геракла, і будемо тримати громадськість у курсі, чи з’явиться такий.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН