Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі влаштовують ювілейний ХХ турнір “Звитяга ВМС – 2020”

Проект Ukrainian Navy Sport запрошує  на десятий ювілейний турнір з кросфіту “Звитяга ВМС“, який відбудеться цієї суботи, 26 вересня в Одесі.

Турнір був заснований 2015 року та спочатку був доступний виключно для військових. З часом проект розширився, і сьогодні участь у змаганнях можуть взяти дійсні військовослужбовці, ветерани АТО/ООС, курсанти військових спеціальностей та цивільні.

Мета проведення цих змагань – мотивувати військовослужбовців до здорового способу життя, покращення своєї фізичної підготовки, а також закладання нових традицій гідного вшанування пам’ята загиблих воїнів. Цього року турнір “Звитяга ВМС” присвячений пам’яті загиблого бійця 137 ОБМП Івана Сакаля.

План заходу:
9:30-10:00 – реєстрація учасників
10:30 – парад (за участі Командуючого ВМСУ) 
11:00 – брифінг
11:15 – 1-й комплекс змагань
13:30 – 2-й комплекс
15:30 – фінал
16:30 – нагородження переможців

Проект Ukrainian Navy Sport почав своє існування у 2015 році, коли відбулися перші змагання з кроссфіту #Звитяга ВМСУ. З тих пір відбулися десятки змагань для військових та ветеранів з таких видів спорту як кроссфіт, плавання, веслування на тренажерах. Завдання проекту – привернути увагу до розвитку військово-прикладних видів спорту в ВМСУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН