Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські студенти долучилися до донорства

Про це розповів декан факультету фізичного виховання та спорту Херсонского державного університету Іван Глухов.

Факультет фізичного виховання та спорту Херсонского державного університету сповідує традиції підтримки та допомоги усім, хто цього потребує Наш факультет – велика, дружня команда, яка не байдужа до життя інших! На жаль, зараз Херсонський обласний центр служби крові не має можливості проводити виїзні дні донора в навчальних закладах. Тому ми самі виявили ініціативу та підтримали донорський центр, завітавши в гості. Я щиро дякую кожному студенту, який долучився до цієї доброї справи та викладацькому складу.

Сподіваюсь, що наш приклад допомоги тим, хто цього потребує підтримають інші херсонці. Разом допоможемо рятувати життя! Ми за здоровий Херсон!

В свою чергу Херсонський обласний центр служби крові подякував студентам та декану факультету за активну участь.

Найактивніші донори факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету сьогодні з нами. В скрутні часи на допомогу приходять саме ті, хто ніколи не підводив!!! Нажаль поки що виїзні дні донора Херсонський обласний центр служби крові не має можливості проводити в навчальних закладах, тож студентство підтримує банк крові, щиро відгукнувшись на заклики про донорську підтримку і приходить до Центру власноруч. Це дуже безцінна допомога, адже вона спирається на небайдужість та людяність. Щиро ДЯКУЄМО деканату факультету фізвиховання та спорту ХДУ за таку активну надійну партнерську позицію щодо донорства!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН