Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Верхньому Рогачику 368 платників звітують по Інтернету

Верхньорогачицькі підприємці Херсонської області успішно опановують електронний формат подання звітності до податкової. Допомагають їм у цьому спеціалісти Верхньорогачицької ДПІ на чолі з начальником – Оленою Приходько.

Цього тижня податківці району щодня спілкувалися з підприємцями та надавали практичну допомогу в опануванні Електронного кабінету. Робота в

е-Кабінеті не вимагає спеціальної підготовки. Втім, підприємці повинні обов’язково мати електронний цифровий підпис, який можна отримати у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

«Від моменту обмежень у зв’язку з COVID-19 кількість підприємців, котрі звітують в електронному форматі, поступово зростає. Електронні сервіси ДПС постійно здобувають нових прихильників. Громадяни та представники підприємництва розуміють, що безконтактна взаємодія – комфортна і безпечна, що особливо актуально у період карантинних заходів», – розповіла Олена Приходько.

Наразі у Верхньорогачицькому районі 368 платників звітують через Електронний кабінет. Відсоток поданих звітів в електронному форматі серед юридичних осіб складає 96%, фізичних осіб – підприємців – 72%.

Начальник Верхньорогачицької ДПІ Олена Приходько переконана, що невдовзі паперовий документообіг відійде в минуле і бізнес переорієнтується на більш зручний формат взаємодії з контролюючими органами.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН