Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеський школяр отримав звання «Герой-рятувальник 2020 року»

У рамках урочистостей з нагоди Дня рятівника України (відзначається 17 вересня) у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулося нагородження рятувальників та лауреатів Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник 2020 року». Про це повідомляють на сайті міської ради.

Десять сміливих та небайдужих українців, серед яких був учень Одеської ЗОШ №65 Никита Пономаренко, отримали цінні подарунки та дипломи лауреатів акції.

Історія порятунку, який здійснив одеський школяр, була опублікована на вебсайті департаменту освіти та науки Одеської міської ради за посиланням: «Юний одесит врятував життя людині!».

Никита Пономаренко приїхав відпочивати в район Бурлачої Балки (Одеська область). Прийшовши на пляж, він помітив у воді непритомного чоловіка. Підліток кинувся у воду, витяг людину на берег та покликав на допомогу. Медики, які прибули на виклик, встановили, що у постраждалого – напад важкої хвороби, і якби не своєчасна допомога, мужність і героїзм Никити Пономаренка, чоловік міг загинути.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН