Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині «псевдоподатківець» за хабар пропонує зустріч із київськими перевіряючими

Підприємці Херсонської області знову опинилися під прицілом афериста, який називає себе керівником податкової інспекції та вимагає кошти за «вирішення питань». Таку інформацію щойно повідомили спеціалісти відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Цього разу ошуканця зафіксували на території Бериславського району, де він під час телефонної розмови пропонував підприємцям за винагороду організувати неформальну зустріч із податковими перевіряючими з Києва та повирішувати питання оподаткування. Гроші за «послугу» (від 5 до 10 тисяч гривень) потрібно було заздалегідь перерахувати на банківську картку.

Слід пам’ятати, що шахраї – непогані психологи і ретельно готують свої підступні сценарії. Якщо вам телефонують незнайомці, представляються податківцями і просять гроші, то ні в якому разі не треба вестися на їхні спокусливі пропозиції. Наполегливо радимо негайно повідомляти про такі випадки співробітників поліції за телефоном 102.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН