Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський госпіталь ветеранів війни забезпечили протипролежневими матрацами та теплими ковдрам

У день народження Херсона з особливою вдячністю опікуємось шановним ветеранами! Тими, хто захищав і відбудовував наше рідне місто.

Команда Ігоря Колихаєва #Нам_тут_жити, у співпраці з Фундацією #Голландія_Україна забезпечила Херсонський госпіталь ветеранів війни протипролежневими матрацами, теплими ковдрами та постільною білизною для багатофункціональний ліжок.

Валерій Тимошенко, директор цього медзакладу назвав цю допомогу традиційною і систематичною: “Хочу підкреслити, що підтримка представників “Нам тут жити” завжди актуальна та реально необхідна для пацієнтів і працівників госпіталю! З Юрієм Рожковим співпрацюємо вже багато років. Раніше ми неодноразово отримували і самі ліжка, тумби-трансформери, різні меблі та медичне обладнання, телевізор в комплекті з приставками і антенами в невралогічне відділення. Адже у нас на постійному лікуванні знаходяться ветерани різних поколінь: Другої Світової, АТО/ООС, воїни-інтернаціоналісти, а також діти війни та ліквідатори ЧАЕС. Для них дозвілля – також частина лікувального процесу. Цього не можна недооцінювати! Наші пацієнти спілкуються і разом відводять душу, відволікаються від хвороб. Дякуємо команді Ігоря Колихаєва та вітаємо навзаєм з Днем міста!”

🇺🇦🇺🇦#дякуємо_ветеранам #з_Днем_міста!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН