Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині сімейна пара врятувала з пожежі двох людей

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України в Миколаївській області. Героїчний вчинок пара вчинала саме в День рятувальника.

17 вересня о 06:49 на пункт зв’язку 24 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку на вул. Набережній с. Євгенівка Снігурівського району. За викликом виїхало чергове відділення підрозділу з м. Снігурівка. Як з’ясувалось, рано вранці сімейна пара, пораючись по господарству на своєму подвір’ї, побачила дим на сусідському подвір’ї та почула крики про допомогу, що доносились з вікон.

Жінка та чоловік одразу ж кинулись туди на допомогу, адже знали, що там можуть знаходитись люди. Зайшовши у задимлене приміщення, вони не розгубились, а швидко винесли на подвір’я власника 1959 р.н. та його співмешканку 1952 р.н, які надихались продуктами горіння. В цей момент інші мешканці вулиці вже телефонували за екстреним номером “101”.

Постраждалих каретою швидкої медичної допомоги госпіталізовано до Снігурівської центральної районної лікарні. Стало відомо, що пожежа ліжка та речей домашнього вжитку виникла ймовірно через необережність під час паління.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН