Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині презентували проєкт “Одна церква – одна дитина»

Цього тижня у  церкві «Надія є» в селищі міського типу Новотроїцьке, Новотроїцького району пройшла презентація проєктц «Одна церква – одна дитина». Про це у соціальних мережах повідомляють організатори.

Про що цей проект?!
Справа в тому, що в нашій області близько 160 дітей-сиріт. Більшість з яких виховуються в інституціях. Вони ізольовані від того дитинства, яке мають “сімейні діти”. Живуть в гуртожитках, ділять одного-двох вихователів на цілий клас, не мають домашніх обов’язків та розуміння того, як воно – коли тато і мама зустрічають щодня тебе зі школи, годують, вислуховують враження про день і проводжають щоранку на навчання, цілуючи в щічку.
Тому, ми маємо велику мрію це змінити. Але ж з чого почати?!
Реалізація проекту «Одна церква – одна дитина» допоможе зробити так, що кожна дитина-сирота нашої області матиме одну конкретну церкву, яка молиться за неї, цікавиться її життям та безпосередньо приймає участь в тому, щоб знайти для неї родину.

Як вважаєте, це реально зробити? До речі, в Херсонській області майже 1000 церков різних деномінацій. Немаленька кількість, еге ж?

Так що, ми віримо в те, що Херсонщина без сиріт – це реально!

Ми знаємо, що молитва має велику силу. Так вже склалось чомусь, що для нашої нації молитва це – остання надія, а не перша реакція. Давайте це змінювати! Якщо церква стане в молитовному проломі за дитину-сироту, то Херсонщина без сиріт стане нашою спільною великою перемогою.

Тому, якщо ви ще не з нами і ви ще не чули про цей проект, то ми йдемо до вас) Напишіть нам у коментарях, яку наступну церкву нам треба відвідати)

Дякуємо пастору Євгенію Тарану за гостинність, посвяченість і гумор! Відчували себе у Вас, як в дома!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН