Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькій області перевіряють дотримання перевізниками безпеки дорожнього руху

Представниками Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації, Управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області, Управління патрульної поліції в Запорізькій області та Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області  було проведено спільний моніторинг пасажирських перевезень на приміських та міжміських автобусних маршрутах.

Перевірки проводяться за ініціативи облдержадміністрації у рамках виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 15.03.2019 № 127 «Про впорядкування перевезень пасажирів автомобільним транспортом у Запорізькій області» (зі змінами).

Під час моніторингу у м. Мелітополь перевірено понад 30 автобусів. За результатами перевірок фахівцями Управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області складено 3 акти, в яких зафіксовано надання послуг з перевезення пасажирів без оформлення документів, з них 1 акт на ТОВ «БАСТУР».

Співробітниками Управління патрульної поліції в Запорізькій області складено 1 постанову про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

Робота по боротьбі з нелегальними перевезеннями та порушниками безпеки руху триває.

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН