Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні провели акцію “Увага! Спецсигнал”

Жодного порушення за годину – патрульна поліція Херсонщини разом з рятувальниками провели акцію “Увага! Спецсигнал”. Водіїв, які не надають переваги у русі спецтранспорту, цього разу не було.

Пресофіцер патрульної поліції в Херсонській області Андрій Кований говорить, що автомобілям ДСНС херсонські водії завжди поступаються дорогою:

“Мабуть, це пояснюється тим, що в автомобілів ДСНС габарити набагато більші й люди психологічно уникають з ним контакту. Але якщо ми проводимо такі заходи зі співробітниками “екстреної медицини”, або поліцейські автомобілі, коли їдуть з увімкненою звуковою сигналізацією, – такі порушення є доволі розповсюдженими”.

Машина рятувальників у супроводі двох автомобілів патрульної поліції виїхала з вулиці Молодіжної у Херсоні. Маршрут слідування – основні магістральні дороги міста. Разом із рятувальниками їхав патрульний – аби фіксувати можливих порушників.

“Термін прибуття [на виклик, – ред.] у нас 5-7 хвилин. Чим більше буде ця затримка, тим менше шансів надати допомогу людям, які постраждали”, – говорить начальник служби безпеки дорожнього руху обласного управління ДСНС Олександр Будішевський.

Акція зі спецтранспортом ДСНС цьогоріч проводиться вдруге, розповідає пресофіцер патрульної поліції в Херсонській області Андрій Кований.

У Херсоні провели акцію "Увага! Спецсигнал". Порушників не виявилиСвітлина: Андрій Орлов, Суспільне Херсон

Автомобілям ДСНС на дорогах Херсона водії поступаються, автівкам “екстренної медицини” та поліції – не завжди

Частина 3 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає адміністративну відповідальність для водіїв, які не пропустили спецтранспорт, у вигляді штрафу в розмірі 510 гривень.

Наталія Тимофєєва, Андрій Орлов.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН