04 вересня вчені Інституту взяли участь у Міжнародному вебінарі “Розумне та стале сільське господарство”, який проходив за завданням Європейського банку реконструкції та розвитку спільно з компанією Valeur-Tech (Франція). Учасники вебінару ознайомились з новітніми інноваційними французькими розробками. В рамках заходу продемонстровано результати експерименту регіону Діжон з розвитку SMART FOOD територій.
Схожі публікації:
- День поля відзначили у Херсонській області
- Мовний омбудсмен Тарас Кремінь зустрівся зі студентами ХДУ (відео)
- Великодня вистава для дітей військовослужбовців відбулась у Херсоні (відео)
- Автохолдинг вручив іменні стипендії студентам херсонських вишів (відео)
- У Херсоні можна безкоштовно відвідати балетну виставу