Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад 1300 одиниць дитячих речей зібрали в рамках благодійної акції “Не будь байдужим!”

Одним із завдань Великокопанівської сільської ради є створення умов для забезпечення життєво важливих потреб та законних інтересів населення.

На території Великокопанівської ОТГ діє 19 програм, спрямованих на поліпшення життя мешканців громади.

На соціальний відділ покладено завдання задовольняти потреби у соціальних послугах людей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Тому сільською радою було прийнято рішення про підтримку проєкту «Осередок підтримки та допомоги «БлагоROOM» громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА», реалізація якого допоможе мінімізувати негативні наслідки складних життєвих обставин мешканців громади.

31 серпня відбувся другий день благодійної акції зі збору дитячих речей «Не будь байдужим!» одночасно у двох населених пунктах Великокопанівської громади – у Великих Копанях та Абрикосівці.

ГО “АКТИВНА ЖІНКА” розповідає на сторінці соцмережі про проведену акцію:

“31 серпня виявився досить насиченим днем: приймали дитячі речі, отримували доставлення необхідного обладнання для двох відкриття пунктів збору та передачі речей, навіть розповідали журналістам про нашу ініціативу – проєкт «Осередок підтримки та допомоги “БлагоROOM”.

Спасибі всім, хто долучився до акції: партнеру нашої організації Великокопанівській сільській раді, за всіляку підтримку та допомогу, та всім жителям нашої громади. Багатьох немає на фото (це був їх вибір), але ми знаємо, що добро любить тишу! Тож дякуємо вам за збереження довкілля, доброту, чуйність та небайдужість до проблем інших.

Усі зібрані речі, а їх ми зібрали понад 1300 одиниць, будуть передані безкоштовно всім нужденним після відкриття наших пунктів у вересні.

Всім, хто не встиг долучитися до благодійної акції, повідомляємо, що після відкриття пунктів збору та передачі речей, Ви зможете у будь-який день тижня, відповідно до графіка роботи пунктів, приносити речі, і не лише дитячі. Ми прийматимемо одяг, взуття, аксесуари, посуд, постільну білизну, подушки, ковдри, іграшки, книги, канцелярію, б/у техніку та меблі – все, чим ви готові поділитися з іншими.

Проєкт “Осередок підтримки та допомоги “БлагоROOM” виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським жіночим фондом в партнерстві із Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)”. Великокопанівська ОТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).”

А ми працюємо далі: складаємо графік роботи пунктів зі збору та передачі речей, створюємо базу зібраних речей та починаємо роботу над створенням та наповненням сторінки пунктів “БлагоROOM” у соцмережі Фейсбук.

Великокопанівська ОТГ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН