Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеса відзначає день міста, – за порядком слідкує більше тисячі охоронців

Понад тисяча поліцейських та нацгвардійців слідкуватимуть за дотриманням правопорядку та правил карантину під час святкування Дня міста. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Правоохоронці зазначили, що патрулюватимуть вулиці в усіх районах міста, але під “особливою” увагою перебуватиме центр міста до завершення святкових заходів.

У поліції також нагадали, що за порушення правил карантину передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність, а саме штраф від 17 тисяч гривень та до восьми років позбавлення волі.

Додамо, з 31 серпня в Україні змінився розподіл міст за карантинними зонами відповідно до ситуації з коронавірусом. Він діятиме протягом 14 днів.Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні Держкомісії з питань ТЕБ і НС 27 серпня.

До “червоної” зони увійшло місто Ізмаїл та залишилося місто Біляївка. До “помаранчевої” зони поширення COVID-19 потрапили місто Чорноморськ, Болградський, Овідіопольський і Тарутинський райони Одеської області.

У “жовтій” зоні опинилися: міста Одеса, Білгород-Дністровський, Подільськ, Теплодар Южне, а також Арцизький, Березівський, Біляївський, Іванівський, Ізмаїльський, Лиманський, Подільський, Савранський та Саратський райони Одеської області.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН