Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Команда громадської організації “Центр UA” та “Автомайдану” вимагає об’єктивного розслідування нападу на Віталія Устименка

Сьогодні в Одесі було вчинено напад на координатора ГО “Центр UA”, активіста “Автомайдану” та члена Ради громадського контролю при НАБУ Віталія Устименка. У зв’язку із тим, що загроза життю активіста виникає не вперше, його однодумці вирішили звернутися із заявою до правоохоронних органів:

 – 5 червня в центрі Одеси двоє невідомих накинулись з ножем на координатора ГО “Центр UA”, активіста “Автомайдану” та члена Ради громадського контролю при НАБУ Віталія Устименка

За словами активіста, зловмисники напали біля редакції “Суспільного телебачення”, розбивши йому голову та поранивши ножем стегно. Віталій зазначає, що нападників не знає, але готовий їх упізнати.

Наразі Віталій в лікарні. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції — обставини події з’ясовуються.  

Команда громадської організації “Центр UA” та “ВО”Автомайдан” вимагає ретельного та об’єктивного розслідування нападу на активіста в Одесі. Наголошуємо, що це вже другий інцидент за останні півроку, під час якого життю Віталія загрожувала небезпека.

У зв’язку з цим, вимагаємо від Національної поліції терміново вжити всіх можливих заходів для забезпечення захисту Віталія Устименка, життю і здоров’ю якого досі загрожує реальна небезпека.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН