Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стрілянина в Одесі: у поліції похвилинно встановили хронологію подій

Правоохоронці встановили певну хронологію подій резонансної стрілянини в Одесі по вул. Новосельского. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник начальника ГУ НП в Одеській області Руслан Форостяк, передає кореспондент УНН.

“15:00 надійшло повідомлення до ЧЧ Приморського ВП, що на адресі знаходиться особа оголошена в розшук

15:06 дільничий отримав наказ перевірити інформацію

15:09 поліцейський автомобіль, водій, та оперативник готові виїхати на місце (в автомобілі підтверджено знаходяться елементи особистої безпеки, жилети та каски)

15:10 виїзд на місце

15:23 повідомлення “Стрільба”

15:29 патрульний екіпаж, що був в квадраті поруч, прибуває на адресу (+6 хвилин після повідомлення про стрілянину) вживає заходів блокує місце подій

15:30-15:46 – прибувають додаткові сили

15:39 – на місце подій прибуває начальник #ГУНП Дмитро Головін та бере особисте командування підрозділами поліції (+16 хвилин після повідомлення)”, – написав Форостяк.

Він також додав, що “як видно з таймінгу (що підтверджується до речі стрімом, який вів Yuri Prazdnikov) за часовою шкалою швидкість реагування була на висоті, але як би там не було, наразі прискіпливо вивчаються усі обставини та дії підрозділів під час резонансної події, що привела до поранень та навіть загибелі поліцейського”.

Як повідомляв УНН, 19 січня на вул.Новосельського сталася стрілянина — під час затримання зловмисник чинив збройний опір та відкрив по поліцейських вогонь з автоматичної вогнепальної зброї.

Під час стрілянини отримали поранення четверо людей – троє правоохоронців, один з яких отримав тяжкі травми, а також випадковий очевидець події.

Підзніше стало відомо, що один із поліцейських помер у лікарні

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН