Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Школярів Каховської громади забезпечать багаторазовими пляшками для питної води

Про це повідомляється на фейсбук сторінці Благодійного фонду Вегандза Мясникяна “Нам тут жити”:

– Через карантинні обмеження з 1 вересня в школах не працюватимуть фонтанчики з питною водою. Про це під час форуму для батьків 28 серпня розповіла начальниця управління освіти і науки Херсонської облдержадміністрації Ірина Дробиш.

– Кожен учень повинен мати з собою 2-3 одноразові або багаторазову маску, контейнер для їх зберігання, вологі серветки і обов’язково свою, індивідуальну пляшечку з водою. Адже звичайні фонтанчики працювати в школах під час карантину не будуть, – попередила Ірина Дробиш.

Ми ж нагадуємо, що мати свою зручну персональну пляшку і заповнювати її чистою питною водою не лише здорово, а й корисно для довкілля та чистоти в рідному місті або селі.

Вже на початку нового навчального року всі школярі Каховської громади отримають персональну пляшку для води на 0,7 л і пам’ятку з корисними порадами! А протягом осені в усіх навчальних закладах громади ми встановимо кулери з чистою питною водою.
Все це – завдяки новій програмі Вегандза Мясникяна, яку він ініціює разом зі своїм Благодійним фондом «Нам тут жити!» – «Джерело здоров’я».

Чиста вода – здорова громада!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН