Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Запоріжжі побили двох учасників АТО

У центрі Токмака побили двох місцевих жителів-учасників бойових дій у зоні проведення АТО. Один з травмованих – голова організації учасників АТО Геннадій Баздир. Сутичка сталася через агітаційну палатку.

Геннадій Баздир з побратимом Віталієм Видишем побачив у центрі міста агітаційний намет однієї з політичних партій та викликав поліцію, адже на його думку, передвиборча агітація нині незаконна. На чоловіків напали шестеро осіб, один з них, за словами травмованого, чинний депутат Токмацької міської ради. В результаті сутички, Геннадія Баздиря забрала швидка допомога, нині він перебуває у місцевій лікарні.

“Вони пішли до одного з наметів, викликали поліцію. Поліція приїхала, склала протокол. Попросила розповсюджувачів цієї агітації згорнути намет, оскільки зараз ще не дозволена передвиборна агітація. Це була вулиця Шевченка. За тим хлопці поїхали на вулицю Центральну. Тут у нас ринок, центр міста. Там також стоїть намет ОПЗЖ. Хлопці по суті навіть не встигли до неї дійти. На них накинулося в районі п’яти-шести осіб, повалили на землю. Там був конфлікт, якийсь словесний. Потім їх повалили на землю та почали “копати” ногами, бити”, – розповів депутат Токмацької міської ради Вадим Лукаш.

У коментарі кореспондентам Суспільного травмований розповів, у якому стані перебуває:“Відразу приїхали поліцейські, наїхало більше поліцейських, ми з ними поїхали до відділку поліції. Там я написав заяву, повідомив їм про те, що болить голова, болить нога. Тобто, побої у мене є. Вони мені дали направлення на судмедекспертизу, щоб я міг зняти побої.” Також Геннадій Баздир повідомив, що на цих виборах він планує балотуватися в Токмацьку міську раду від однієї з політичних партій.

Суспільне намагалося зв’язатися з представниками місцевої партії, на агітаційну діяльність якої травмовані поскаржилися у поліцію, а також з одним з нападників – депутатом Токмацької міської ради. Поки коментарів щодо інциденту від них не надійшло.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Предвыборная агитация уже началась. Не дезинформируйте граждан.
    А побили… ну не все же им избивать. Один Харьков чего стоит. Забивали оппозицию зверски. Да и атошников любят только сами атошники и их семьи.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН