Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські Херсонщини вшанували пам’ять загиблих при виконанні службових обов’язків колег (фото)

29 серпня, біля меморіалу «Калина долі» відбулася церемонія вшанування пам’яті правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків. Згадати загиблих колег прийшли керівництво та особовий склад Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

За рішенням керівництва Міністерства внутрішніх справ захід символічно провели в День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

У вступному слові начальник обласного главку поліції Олександр Прокудін зазначив, що від початку створення Херсонської області при виконанні службових обов’язків загинуло 55 правоохоронців. З них 9 – втратили життя під час захисту територіальної цілісності України на сході держави. Останній трагічний випадок стався навесні цього року з керівником карного розшуку Чаплинського відділення поліції під час виїзду на розкриття злочину.

Пам’ять колег, які загинули під час виконання службових обов’язків, присутні вшанували хвилиною мовчання. А біля храму Св. Феодора Ушакова пройшла поминальна панахида за загиблими.

Усі присутні поклали квіти до меморіального комплексу «Калина долі», де викарбуване прізвище кожного героя.

В зв’язку з обмеженнями, пов’язаними за карантинними заходами, на вшанування пам’яті полеглих не вдалося запросити їх батьків, дружин та дітей. Тому по закінченні заходу поліцейські об’їхали сім’ї загиблих колег та традиційно вручили кожній дитині подарунок.

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН