Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші обрали двох нових деканів

Про це повідомляє ректор ХДУ ОЛександр Співаковський:

–  Відбулися збори трудового колективу медичного факультету, на яких ми обирали не просто декана, а лідера, який у тандемі з колективом зможе забезпечити першочергові складові успіху та процвітання — чіткий вектор розвитку факультету, формування контингенту та якісну організація освітнього процесу.❗️Важливо, щоб колектив сам мав змогу обрати собі керівника без втручання зверху. Тому спершу варто ознайомитися з його власним баченням розвитку факультету. Кандидатка у нас була одна — Наталія Шахман. Вона представила свою програму розвитку факультету на найближчі роки. Наталія Володимирівна має 25-річний стаж роботи в медичній сфері, адже вона — акушер-гінеколог. Роботу вдало поєднувала із науково-педагогічною діяльністю, тому досвід у неї вже є Підвищення професійності кадрового складу факультету та залучення до освітнього процесу фахівців-практиків медичної галузі є надзвичайно важливим завданням. Адже без цього якісне освоєння студентами своєї спеціальності неможливе. Колектив медичного факультету одноголосно підтримав кандидатуру Наталії Володимирівни на посаду декана Саме я рекомендував її на роль лідера, тому відчуваю велику відповідальність. Однак я вірю, що ця людина зможе вести за собою факультет правильним шляхом!

Збори трудового колективу відбулися і на факультеті української й іноземної філології та журналістики. Після об’єднання двох факультетів важливо було обрати нового лідера, готового керувати великим колективом та вести його до підкорення нових вершин💪 Своє бачення розвитку факультету презентували дві кандидатки — Ірина Гоштанар та Алла Цапів. Пріоритетними напрямками розвитку для обох була наукова робота, розширення міжнародної діяльності та якісна профорієнтаційна робота. Після обговорення програм розвитку колектив факультету методом таємного голосування обрав нового декана. Більшість голосів (74) колеги віддали за Ірину Гоштанар.

Щиро вітаю нових та вже знайомих нам деканів-лідерів і бажаю їм безперервного руху вперед, злагодженої роботи в колективі та велику кількість особистих та спільних перемог.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН