Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вибух на території нафтопереробного заводу в Одесі: вогонь охопив 500 кв. м

Пожежа спалахнула на території закинутого нафтопереробного заводу на вулиці Шкодова гора, 1 в Одесі. Внаслідок займання ніхто не травмувався та не загинув, розповів Суспільному начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи ДСНС області Сергій Решетняк.

Вогонь спалахнув на трансформаторній підстанції. За даними видання “Думська”, перед займанням місцеві мешканці почули вибух. Про таке видання пише з посиланням на пресслужбу Нацполіції регіону. Наразі Суспільне намагається підтвердити цю інформацію у речниці Любові Гордієвської.

Натомість у пресслужбі ДСНС підтвердили, що вогонь довелося гасити зокрема й в приміщенні трансформаторної підстанції. Однак підтвердити інформацію про вибух Сергій Решетняк не може, оскільки наразі чекає на “висновки експертів”.

Вибух на території нафтопереробного заводу в Одесі: вогонь охопив 500 кв. м

Здебільшого вогонь охопив суху траву та сміття на території заводу, розповів Решетняк. Загоряння трави вдалося ліквідувати о 00:48 на площі 500 квадратних метрів, о 01:00 оголосили відбій підвищеного рангу виклику.

О 02:04 після прибуття на місце бригади РЕМ та знеструмлення підстанції горіння у приміщені не було. Провели роботи з випуску диму та охолодження трансформаторної підстанції, повідомили у пресслужбі.

“Рятувальники не могли розпочати гасіння пожежі у бетонній споруді підстанції до прибуття енергетиків, до відключення енергопостачання й до отримання дозволу на ліквідацію пожежі,” — розповів Решетняк.

Він також зазначив, що причини пожежі та її обставини можуть встановлюватися до 10 діб.

На території нафтопереробного заводу в Одесі горіли приміщення та суха трава

На території нафтопереробного заводу в Одесі горіли приміщення та суха трава

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН