Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбувся фотопроєкт “Без прикрас” (відео)

На фотовиставці у середмісті Херсона показали, до чого приводить порушення правил дорожнього руху та неуважність за кермом. Акцію провели патрульні поліцейські спільно з облдержадміністрацією. Фотопроєкт назвали “Без прикрас”.

На стендах 20 фотокарток, де зображені дорожньо-транспортні пригоди. Вони зібрані з поліцейського архіву за 2020 рік, – говорить начальниця відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції Олена Вахтель:

“Вибирали фото по якості, і по трагічності, бо наша соціальна акція така, що ми хотіли привернути увагу пішоходів, водіїв, учасників дорожнього руху, які бувають наслідки після ДТП”.

“Є фото з місць ДТП із постраждалими , загиблими, тому ми наліпили позначки, щоб не травмувати дітей. Ось, наприклад, таке фото, де є постраждалий. Зрозуміло, що ми все затушували, але хочемо цим привернути увагу. І акція називається “без прикрас”, тобто ми нічого не прикрашали”

Перевищення швидкості, маневрування, недотримання безпечної дистанції – це найчастіші причини аварій, – говорить прес-офіцер управління патрульної поліції Андрій Кований. За 7 місяців 2020 року в області сталось 1353 ДТП.

“Це на 7 % менше, ніж минулого року. Однак кількість травмованих або загиблих або зростає, або залишається на тому ж рівні. У 2020 році загинуло 48 людей, травмованих – 326. Тому акція направлена ,щоб цифри ставали меншими”, – розповів Андрій Кований.

Це третя фотовиставка, яка пройшла у Херсоні. Акцію, кажуть поліцейські, продовжать, але тема буде іншою.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН