Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мотопробіг відбувся у Херсоні до Дня Незалежності

24 серпня байкери Херсонщини проїхали колоною до Дня Незалежності вулицями міста. Мотопробіг проходить у рамках фестивалю Шевченко-рок-фест “Кобзар”

Мотопробіг стартує від пам’ятника Тарасу Шевченку. Тут зібралися байкери з Херсона та районів області. Всього, за словами організаторів, близько 50 учасників, серед них є і діти. Деякі мотоцикли прикрашені жовто-блакитними прапорами.

Колону супроводжували машини патрульної поліції, дорогу не перекривали. Проїхалися байкери центром та спальними районами міста, пише Суспільне.

“Традиційно ми бігаємо містом Херсоном. Стартуємо від монумента Тарасу Григоровичу Шевченку, і потім – Таврійський мікрорайон, ХБК, центр. Більшість людей тут із Херсону, хто бере участь у наших мотогрупах у соцмережах. Робили заклик – усі відгукнулися, приїхали. Вперше було людей менше, дощ нас налякав. А зараз людей досить багато. Ми тут будемо прив’язувати прапори, але багато хто приїхав з власними прапорами”, – говорить організатор мотопробігу Ернест Сафонов.

До мотопробігу учасники приєднувалися родинами. Михайло та Оксана приїхали з Білозерки:

“Настрій добрий, з чоловіком, вихідний день провести разом. В минулому році так само їздили”.

“Погода супер, їздимо уже два сезони, катаємося, де тільки можна. На море їздили. Сьогодні зробимо коло по Херсону. Кататися не страшно, хоча іноді буває. Залежить від того, як кататися. Головне їздити з розумом”, – говорить учасниця мотопробігу Вікторія Запорожець.

Іван приїхав на мотопробіг із сином. 12-річний Єгор не дуже любить надмірну швидкість:

“Настрій дуже добрий, святкуємо. Приїхали взяти участь у мотопробігу. Я приїхав з сином, ми з Херсону, місцеві. Два роки займаюся, а хлопчик не займається, він просто їздить. Не дуже любить зі мною їздити, але сьогодні я його запитав – сказав, що хоче взяти участь і подивитися”.

“Приїхали зі Скадовська, прапор почепив вперше, стараюсь завжди брати участь у мотопробігах”, – розказує учасник мотопробігу Валерій.

Фінал мотопробігу – у парку Слави.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН