Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Українська діаспора привітала з Днем Незалежності (відео)

Херсонка, яка живе в Данії, займається громадською і волонтерською діяльністю Lena Jessen, привітала у соціальних мережах усіх з Державними святами України:

З прийдешнім Днем Незалежності України, з Днем Прапора України, вас, українці!
найщиріші вітання від українців, які проживають в різних куточках світу, та іноземців, які зробили та роблять величееееезний внесок у розвиток нашої з вами Батьківщини, та всіляко підтримують її. З любов‘ю в серці, з повагою до України!

Окрема подяка команді телестудії «Український Південь» та Лідії Григорьева Лидия за прекрасну та кропітку роботу у оформленні флеш-мобу!!!!

Nina Hagen, вам подяка за ініціативу, Українська школа «Елісів» в Норвегії! А також: Дівчатам -близнючкам з Данії та Норвегії, активістці з Бостона, США.

Подяка українській письменниці з міста Рівне, яка зараз проживає у Канаді, Олександра Бабійчук, та письменниці Марині Акрам з Індії. А також Олександра запросила Голову громадської організації в Туреччині «Українська родина»

Ове Уруп Мадсен – данець, який зараз працює в Україні з навчальними програмами НАТО. Він дуже любить Україну, всім серцем! За його ініціативи, український літак ІЛ-76, перевіз від нас гуманітарну допомогу в Україну з Данії. Ове, дякую тобі за знайомство і за твою дружбу!!! Ove Urup-Madsen

Ще один іноземець, який вже ПОНАД 10 років!!!… відправляє гуманітарну допомогу в різні міста України! Алдвін! Aldwin Luijnenburg та його нідерландська організація http://www.oekraineheefthulpnodig.nl/
Було декілька спільних з Алдвіном проектів, на які українці та данці в Данії, зібрали фінансову допомогу, завдяки проведеним організаторами Катерини Таран та Ользі Волошиній обідами.

Lena Popova, відома фотограф, блогер, проживає в Швеції. Подяка тобі!

Слава Україні, Слава Героям!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН