Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Стрілковому на Херсонщині потонув чоловік

В одному з оздоровчих закладів в селі Стрілкове на Арабатській стрілці з ранку потонув чоловік. Швидка, що приїхала на виклик, лише констатувала смерть людини.

Про це повідомив херсонський журналист Олег Батурін, що став свідком трагедії.

” Став свідком трагедії. Щойно на пляжі потонув чоловік.Компанія відпочивала на березі. Кажуть, першою почала тонути молода жінка. Її витягли, а згодом помітили чоловіка, якого вже мертвого хитало по хвилях. Екстрена з Генічеська їхала довго – кажуть свідки. Хвилин 40. – Вони полізли п’яні в море. А у нас на Стрілці щоліта в такий шторм як сьогодні мінімум 7-8 утопленників. На жаль, це звичайна для нас картина, – розповіла працівниця бази поруч.Мертвому бригада екстреної допомоги нічим не могла допомогти, проте поруч ще одному чоловіку стало зле. Його забрали майже з самої води.Жінки кричать нелюдськими голосами. Намагаються щось зробити з давно вже мертвим тілом, вдихнути в нього життя. Але їхні крики заглушає вітер і шум хвиль“, – написав журналіст на своїй сторінці у Фейсбук.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. 23.08. о 10:50 у стрілково витягав 2-х людей..1 мертвий 2-гого ледве врятували…не купайтесь в шторм.там зворотньою течією вимиває ями.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН