Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерці відбулись урочистості до Дня прапора України (фото)

У районному центрі біля адміністративної будівлі Білозерської районної ради пройшли урочисті заходи до Дня Державного Прапора та 29-ї річниці незалежності України, участь у яких взяли представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, районних підприємств, установ та жителі району.

Святковий захід розпочався з церемонії підняття Державного Прапора України. Під звуки державного гімну України право підняти стяг рідної Батьківщини було надано лейтенанту, фахівцю районного військового комісаріату Петру Швецю.

З вітальними словами до присутніх звернулось керівництво району Андрій НЕДЕЛЬКО та Аліна НАУМЕНКО, а також секретар Білозерської ОТГ Євген ШЕПЕЛЬ.

Святкування продовжилось урочистою церемонією нагородження кращих працівників різних галузей економіки та соціальної сфери району грамотами голови обласної та районної державних адміністрацій, голови Херсонської обласної ради, Білозерського селищного голови та відзначено медаллю Андрія Донця за вагомий внесок в підвищення обороноздатності Херсонської області.

Також присутні вшанували хвилиною мовчання воїнів, які ціною свого життя захищали та відстоювали незалежність України.

Під час заходу лунали музичні твори у виконанні працівників районного будинку культури.

По закінченню урочистостей учасники заходу долучились до патріотичної акції «Я вітаю тебе, Україно моя..» біля майданчика при вході до центрального парку.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН