Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі невідомі зняли білборди партії «Голос»

Про це на своїй сторінці повідомляє голова Одеської обласної територіальної організації політичної Партії “Голос” Наталя Делієва:

Думаєте, ми живемо у вільному місті?

Я теж так вважала, поки не зіткнулася з беззаконням. У нашому місті, де я живу, працюю і сплачую податки.
5 серпня по всій Одесі невідомі зняли борди партії «Голос». Передісторія така. Центральний штаб «Голосу» звернувся в три національні рекламні агентства, щоб розмістити білборди. Після відправки макета на узгодження в управління реклами Одеської міськради всі три компанії отримали негативну відповідь. Коли я сама почала дзвонити у рекламні агентства, то отримала відповідь: «політичну рекламу в Одесі не розміщуємо, у вас бандитське місто». В іншій компанії відповіли, що теж не працюють з політикою в місті, додавши: «У вас беззаконня!»

Одне агентство все ж спробувало розмістити білборди, але вже на наступний день рекламу зняли, для них це було такою ж несподіванкою, як і для мене. Пізніше без пояснень нам повернули гроші.

Чому? Тому що їх залякали – позбавлять ліцензії, зріжуть конструкції…

Якби ми жили в Білорусі, то, напевно, звикли б до такої диктатури. Але навіть сусідський народ повстав проти свавілля влади. У нас же в Одесі всім поки що заправляє один цар, тільки йому можна посміхатися з усіх білбордів. Ганьба!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН