Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині збирають одяг для нужденних

Про благодійну акцію повідомляють на сайті Великокопанівської ОТГ:

– У Великокопанівській громаді багато людей, які оновлюють свій гардероб з настанням нового сезону. Що робити з речами, купленими зовсім недавно, придатними для носіння, але вже непотрібними? Викидати на смітник чи спалювати? Ні!

Віддати нужденним і отримати радість натомість. Радість для себе тому, що сприяєш збереженню екології та робиш добру справу: допомагаєш незаможним, багатодітним і просто бідним людям, для яких купівля речей – непосильна стаття витрат.

Кому ми допомагаємо: соціально-незахищені верстви населення, сім’ї в яких виховуються діти з особливими потребами, родини у складних життєвих обставинах, багатодітні та  малозабезпечені сім’ї.

У чому у нас потреба:

Нам потрібний будь-який дитячий одяг та взуття незалежно від віку (від 0 до 18 років) та сезону, комфортний для тих категорій людей, які до нас звертаються.

Також ми приймаємо постільну білизну, іграшки, дитячі книги.

Якщо ви хочете віддати речі, приносьте їх до нас за адресою: с. Великі Копані, вул. Горького, 5-А (стара амбулаторія навпроти лікарні) та с-ще Абрикосівка, вул. Вінницька, 33 (приміщення колишньої сільської ради).

Речі прийматимуться в обох населених пунктах з 09:00 до 12:00 год 28 серпня 2020 року та з 13:00 до 16:00 год 31 серпня 2020 року.

Телефонуйте за номером: 48-3-48 (с. Великі Копані) та 59-8-80 (с-ще Абрикосівка)

Ми були б дуже вдячні, якби Ви вкладали в пакети записочки з Вашим ім’ям та прізвищем, кількістю речей, їх найменуванням та побажанням для одержувача.

Ваша допомога – неоціненна. Вона неоціненна так само як і людське життя, яке врятували саме Ви!

Проєкт “Осередок підтримки та допомогиБлагоROOM” виконується випускницямиАкадемії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським жіночим фондом впартнерстві із Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI)в рамках програмиДецентралізація приносить кращі результати та ефективність(DOBRE)”. Великокопанівська ОТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізуєтьсяконсорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities)й фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Анна Довженко, менеджерка проєкту «Осередок підтримки та допомоги «БлагоROOM»

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН