Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Миколаєві з’явився новий громадський простір

В Миколаєві на ще одне місце для дозвілля стало більше. Новий громадський простір з’явився в самому центрі міста – біля Каштанового скверу, відразу за пам’ятником Святому Миколаю.

Раніше зазначена територія орендувалась, однак останнім часом вона не використовувалась і була в дещо занедбаному стані. А тепер це біля 620 приведених до ладу квадратних метрів. Проєкт реалізували приватним  коштом – такий приємний подарунок місту зробили ТОВ «Інвест Естейт» та мережа ресторанів «Мафія», які залучають до міста потужний мережевий бізнес, створюючи нові робочі місця.

У створення нового громадського простору компанії вклали біля 700 тис.грн.

Основну ідею благоустрою сформували дизайнери, згодом її було дещо перероблено. Завдяки таким зусиллям там буде комфортно як дорослим, так і дітям.

В  рамках проєкту з території прибрали старі пересувні конструкції, атракціони.  Після цього простір вимостили великоформатною плиткою. Також там встановили лавки в стилі лофт, урни, велопарковку, цікаві предмети декору, які можна використовувати як фотозону, висадили зелені насадження. Було створено й  місце для розваги дітей, так звану піраміду. Задля  комфортного відпочинку у вечірній час змонтовано систему освітлення. А у спекотний день всі охочі зможуть освіжитися під парасолькою  з розпилювачем води.

Новий громадський простір  доступний для всіх мешканців міста. Як зазначив директор ТОВ «Інвест Естейт» Олександр Чертков,  його передадуть на баланс міста.

Миколаївська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН