Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонському спортивному коледжу підтвердили новий статус

Про це йдеться на сторінці закладу:

Наш статус підтверджено!
Херсонський фаховий спортивний коледж підтвердив свій статус закладу спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання.

Головною метою нашого Коледжу є розвиток спортивних здібностей та обдарувань дітей і молоді з метою підготовки резерву та поповнення національних збірних команд України у поєднанні з одночасним здобуттям освіти.
На сьогодні в ХФСК працює 15 відділень з видів спорту: бокс, боротьба вільна, важка атлетика, веслування академічне, веслування на байдарках і каное, гандбол, гімнастика спортивна, дзюдо, легка атлетика, стрибки на батуті, стрільба кульова, теніс настільний, футзал, хокей з шайбою, додатковий контингент.

Навчаються і вдосконалюють спортивну майстерність в ХФСК 451 спортсмен. Навчально-тренувальний процес здійснюють 86 вчителів фізичної культури, з яких 7 – “Заслужені працівники фізичної культури і спорту України”, 25 – “Заслужені тренери України”. За час своєї роботи Коледж підготував 8 “Заслужених майстрів спорту”, 46 “Майстрів спорту міжнародного класу”, близько 500 “Майстрів спорту України”.

Кожне відділення може похвалитися видатними спортсменами та тренерами. Кожен тренер цих відділень має за своїми плечима вражаючий досвід з підготовки спортсменів вищого ґатунку.
Наш заклад має 31 річну історію та традиції, які ми дбайливо зберігаємо і всіляко примножуємо!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН