Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У нічному клубі в Херсоні провели обшуки

Бійці поліційного підрозділу КОРД вчора були помічені перед нічним клубом  на вул. Перекопській у Херсоні. Відомо, що там відбулися обшуки. Такі оперативні дії пов’язані зі стріляниною, яка недавно мала місце неподалік розважального закладу.

За даними інсайдера, поліція вилучила носії цифрової інформації з камер відеоспостереження. Але ті начебто виявилися пошкодженими… Сам же стрілець, 24-річний херсонець Микита Якубенко, якого офіційно оголошено у розшук, начебто вже в Херсоні. Як зазначає джерело, одразу після стрілянини, в якій постраждав 22-річний житель Білозерки, зловмисник перетнув кордон України, подавшись на відпочинок до Туреччини.

Повернувшись, він начебто дав свідчення слідчому, а наступного тижня суд має розглянути запобіжний захід підозрюваному. Щоправда, офіційні джерела про це мовчать. У відділі комунікацій ГУНП підтвердили лише факт обшуку в нічному клубі, а про затримання стрільця тут нічого не знають…

Олександр з Білозерки, якого з мисливської зброї поранив дипломований юрист і племінник місцевого кримінального елемента, почувається погано. Молодик досі в лікарні, в його нозі залишається одна кулька, яку лікарі дістати не можуть – шматок металу застряг у кістці. Через це потерпілого атакує сильний біль.

Нагадаю, стрілянина неподалік нічного клубу на вул. Перекопській сталася на світанку позаминулої неділі. Потерпілому роздробило нижню частину гомілки. Йому зробили дві складні операції. Поліція кваліфікувала злочин як «Хуліганство».

Марина САВЧЕНКО.

Новий день

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН