Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Запоріжжі черговий випадок жорстокого поводження з тваринами

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами  стосовно власника собаки, який 11 серпня викинув тварину на залізничну колію у Бердянську Запорізької області.

11 серпня мешканець міста Бердянськ поблизу військового містечка скинув собаку з моста на залізничну колію. Тварину з чисельними травмами до ветеринарної клініки доставили зоозахисники. Через два дні після інциденту до Бердянського відділу поліції із заявою про факт жорстокого поводження з твариною звернулася голова ГО «Бердянська служба захисту тварин» Валентина Мамай.

Як повідомила зоозахисниця на свої сторінці у Facebook, особистість чоловіка встановили. Це 70-річний пенсіонер, який проживає у військовому містечку Бердянська. До цього він з родиною проживав у сільській місцевості, але повернувшись жити до міста, вирішив позбавитися тварини. Наразі, собака на ім’я Лакі у складному стані та потребує операції. Тож, зооволонтери організували збір коштів на лікування постраждалої тварини.

Стосовно власника собаки відкрите кримінальне провадження. Його буде притягнуто до відповідальності за ст. 299 Кримінального кодексу України (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до трьох років обмеження волі, пише Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН