Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаївській області хочуть подовжити зрошувальний сезон

10 серпня, директором департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Оленою Піскун проведено зустріч з начальником Управління каналів річки  Інгулець Тарасом Котом, головою громадської спілки «Асоціація користувачів водомереж» Андрієм Мишкіним та керівниками агропідприємств – водокористувачами Інгулецької зрошувальної системи.

 

Під час зустрічі було обговорено питання можливого подовження  до кінця вересня зрошувального сезону у зв’язку з посухою та необхідністю проведення вологозарядки під посів озимих культур через недостатню вологозабезпеченість грунтів.

 

Андрієм Мишкіним було винесено на обговорення план діяльності громадської спілки. Розглянуто та обговорено низку проблем  ведення зрошуваного землеробства,  намічено шляхи їх подальшого вирішення.

 

Під час зустрічі Оленою Піскун зазначено на необхідності спільного обговорення законопроєкту «Про об’єднання водокористувачів», який направлений на врегулювання взаємовідносин між постачальниками води та її користувачами та було запропоновано всім присутнім надати свої пропозиції щодо норм зазначеного законопроєкту. Напрацьовані пропозиції будуть направлені розробникам законопроєкту.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН