Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховчани мають можливість щоп’ятниці відвідати безкоштовні кінопокази у Літньому театрі

31 липня КП «Агенція регіонального розвитку» провела черговий кінопоказ у Літньому кінотеатрі. На цей сеанс було обрано сімейну пригодницьку драму «Мій друг містер Персіваль» екранізація роману австралійського письменника Коліна Т’єле. Про успішного бізнесмена і щасливого батька сімейства, який згадує своє дитинство, яке він провів на схованому від усього світу узбережжі океану. Він повинен розповісти своїй онуці незвичайну історію хлопчика на прізвисько Шторм та пелікана-сироти – Містера Персіваля.

Цей фільм не є дитячим. Але він про дітей та про дитячу щирість. У дорослому житті важко дотримуватись тих ідеалів, які колись тебе надихали. У дитинстві ти навіть не замислюєшся, чи потрібно робити якісь речі, ти просто рухаєшся вперед. Це підхід «чорне та біле», який не дуже приносить користі, коли ти вже дорослий, але відрізняє чисті думки дитини від раціонального та не завжди вірного мислення літнього досвідченого чоловіка.

Наступної п’ятниці 14.08. на глядачів чекає кінострічка “ЛІТО” – фільм Кірілла Серебреннікова про Віктора Цоя, та про утворення гурту КІНО. Якщо хочете дізнатися, як творилася історія, обов’язково приходьте.
Нагадаємо, кіносеанси проходять кожної п’ятниці о 21:00. Вхід вільний.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН