Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині стартує інформаційно-просвітницька акція «Херсонці – сумлінні покупці!»

З 1 серпня 2020 року на Херсонщині стартує інформаційно-просвітницька акція «Херсонці – сумлінні покупці!», ініціатором якої є Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Податківці запрошують усіх херсонців та гостей області приєднатися до заходу: отримувати розрахункові документи (чеки) під час придбання товарів і послуг. Для участі в акції потрібно: – отримати фіскальний чек ; – зробити селфі з чеком у магазині, кафе, АЗС, аптеці, інших закладах торгівлі. – виставити фото на свій сторінці у Фейсбук із хештегом #я_сумлінний_покупець.

Кожні 15 днів спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбиратимуть найкращі фото херсонців та створюватимуть відеопрезентацію, яка буде розміщена на офіційних сторінках податкового відомства у Фейсбуці та на субсайті територіальних органів ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Отримання фіскального касового чеку – законне право покупця. Відмова у наданні покупцю чеку – пряме порушення чинного законодавства України. Нагадаємо, що касовий чек захищає споживача від неякісного товару та легалізує бізнес. Будемо разом створювати якісну культуру споживання!

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН