Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші визначилися, хто допущений до складання творчих конкурсів

Про це повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– Сьогодні разом з колегами провели на платформі Zoom засідання приймальної комісії ХДУ. Відповідальний секретар Приймальної комісії Наталія Воропай проінформувала колег стосовно наступних питань:

Про допуск до складання творчих конкурсів (1 потік) для здобуття СВО «бакалавр» на основі ПЗСО зі спеціальностей 017 «Фізична культура і спорт», 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», 024 «Хореографія», 025 «Музичне мистецтво» за державним замовленням»;

Про допуск до складання вступних іспитів для здобуття СВО «бакалавр» на основі ПЗСО за квотою -1;

Про допуск до складання вступних іспитів осіб, які вступають на 1 курс СВО «бакалавр» на основі ПЗСО через освітній центр «Крим-Україна» за квотою -2 (денна форма навчання).

Вчора членам приймальної комісії були розіслані оновлені дані стосовно кількості осіб, бажаючих складати творчі конкурси, оскільки їх стало більше. Це не може не тішити, адже нам важливо отримувати кращі результати кожного року, аби оцінювати рівень профорієнтаційної роботи та розширювати дружню родину нашого університету. Таким чином, на творчий конкурс зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» подано 47 заяв, 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» – 28, 024 «Хореографія» – 26, 025 «Музичне мистецтво» – 5.

На фото нижче представлені дані та кількість осіб по кожному факультету, допущених до складання вступних іспитів для здобуття СВО «бакалавр» на основі ПЗСО за квотою -1 (13 осіб) та на основі ПЗСО через освітній центр «Крим-Україна» за квотою -2 (денна форма навчання) (6 осіб).
Абітурієнти, які не встигли подати заявки, ще мають можливість це зробити. Вони будуть перенаправлені на 2 потік з можливістю скласти творчий конкурс 11 та 12 серпня.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН