Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Укрзалізниця» планує розвивати інтермодальне сполучення в Одеському морському порту

Укрзалізниця планує розвивати нові логістичні продукти для клієнтів. Зокрема, інтермодальні перевезення всередині України та у сполученні з країнами Східної Європи та Балтії. Відповідний меморандум підписано з німецькою компанією HHLA International GmbH, її дочірнім підприємством «Контейнерний термінал «Одеса» та новоствореним ТОВ «Українська інтермодальна компанія», — інформує пресслужба залізниці.

«Наша спільна мета — запропонувати клієнтам нову якісну та швидку модель перевезення вантажів. Для цього Укрзалізниці з партнерами необхідно здійснити інвестиції у розбудову інфраструктури України та запровадити послуги інтермодальних перевезень, які відповідають сучасним вимогам клієнтів», — зазначив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

Зокрема, мова йде про покращення пропускної спроможності залізничної станції Одеса-Порт та розвиток залізничної інфраструктури Одеського морського порту.

«Крім того, разом ми маємо привести систему тарифоутворення у відповідність до кращої міжнародної практики та забезпечити ефективніший розподіл операційних та комерційних ризиків», — розповів керівник компанії.

Меморандум також передбачає в разі необхідності налагодження комунікації з органами влади, міжнародними організаціями, у тому числі фінансовими, зацікавленими в розвитку залізничної інфраструктури.

«Впевнений, що тісна співпраця та спільна мета — розвиток інтермодальних перевезень світового зразка — у підсумку дадуть потужний ефект на інтереси компанії та держави загалом», — резюмував Іван Юрик.

АгроЮг

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН