Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проєкт “Стерилізація безпритульних тварин” планують реалізувати в Миколаєві

У Миколаєві на базі КП “Центр захисту тварин” планують відкрити філію стерилізаційної клініки ТОВ “Чотири лапи Україна”. Відповідний договір вже підписаний між Миколаєвом та ТОВ “Чотири лапи Україна”. Про це в ефірі Українського радіо: Миколаїв розповів директор підприємства Віктор Лінник.

“Це будуть інвестиції. Нашому місту це не коштуватиме майже нічого. Ухвалена Програма поводження з котами і собаками та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами дала поштовх для співпраці з міжнародним фондом”, — розповів Віктор Лінник.

Директорка товариства з обмеженою відповідальністю “Чотири лапи Україна” Олександра Лісчишина сказала, що їхня команда в Миколаєві планує запустити проєкт “Стерилізація безпритульних тварин”. Це вже буде четвертий реалізований проєкт у Миколаєві.

Програма поводження з котами і собаками та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на 2020 — 2024 роки ухвалена 23 липня 2020 року на сесії міської ради. Її вартість 47 мільйонів гривень.

Проєкт "Стерилізація безпритульних тварин" планують реалізувати в Миколаєві

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН