Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Затриманий за напад на пасажирку поїзду “Київ-Маріуполь” виявився мешканцем Запоріжжя

Чоловіка, який в ніч на 1 серпня вчинив розбійний напад на пасажирку поїзду “Київ-Маріуполь”, затримали на київському вокзалі. Нападником виявився тричі судимий мешканець Запоріжжя.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

Затриманий Віталій Рудзько 1975 року народження вночі вдерся до купе поїзду, де перебувала Анастасія Лугова зі своїм сином. Чоловік заблокував двері та почав бити її, а потім примушувати до статевого акту. Врешті, жінці вдалося вирватися та звернутися до провідниці.

За словами постраждалої, попри погрози від нападника, вона вирішила не зупиняти рух потягу для виклику поліції, а вже на київському вокзалі чоловіка передали в руки правоохоронців. Детально про історію нападу Анастасія розповіла на своїй сторінці у Facebook. Також виклала світлини зі слідами побоїв.

Як повідомив Антон Геращенко, нападнику готують підозру за ст. 122 та ст. 152 КК України (умисне нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості та спробу згвалтування). Також прокуратура та правоохоронці подадуть клопотання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави.

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави, повідомляє відділ комунікації Нацполіції Києва.

Суспільне

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН