Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Абітурієнтам влаштували екскурсії по херсонському вишу

Про це на фейсбуці повідомляє ректор ХДУ Олександр СПпіваковський:

– Продовжуємо знайомство з майбутніми студентами Херсонського державного університету!
Сергій Межерицький – кандидат в члени Паралімпійської збірної команди України з плавання, майстер спорту України, п’ятиразовий чемпіон та багаторазовий призер чемпіонатів і кубків України, дев’ятиразовий переможець та рекордсмен Всеукраїнської спартакіади на дистанції 50 і 100 метрів з плавання на спині. А ще Сергій — випускник Херсонського базового медичного коледжу, мріє вступити на медичний факультет ХДУ. І ми впевнені, що все вийде! Так, Сергій має особливі освітні потреби, але й досягнення у нього по-справжньому особливі. В нашому університеті вони будуть тільки примножуватися, до того ж у нас створені всі умови для формування наполегливої та амбіційної молоді.

Говорячи про вищу освіту, неможливо оминути увагою питання: чи варто їхати в інше місто/країну, аби здобути гарні знання? Хто ж тоді робитиме Херсон кращим? Саме тут ми створюємо середовище, у якому формуються успішні люди, а наш університет виконує роль корпорації з обслуговування освітніх послуг студентів. Наша головна мета — успішні та щасливі випускники, які створюють ім’я та репутацію університету. Тому ми продовжуємо шукати та знаходити талановиту молодь. Так, сьогодні у стінах нашого вишу відбулася зустріч із випускниками Херсонського фізико-технічного ліцею, які брали участь в олімпіадах з фізики, математики, інформатики та отримали 198-200 балів ЗНО. Це Веремьєва Вікторія, Кажаєв Максим, Губей Максим, Копцов Віталій. До речі, саме Віталій отримав 200 балів і з фізики, і з математики!

Разом з деканом факультету комп’ютерних наук, фізики та математики Наталією Кушнір провели екскурсію університетом, ознайомивши наших, сподіваюся, майбутніх студентів з матеріально-технічною базою університету, парковою зоною та басейном. Також представили компанію DataArt, з якою університет активно співпрацює. Адже це база практики для студентів факультету комп‘ютерних наук, фізики та математики і місце роботи для наших випускників. Безліч спільних проєктів є інструментом популяризації ІТ на Херсонщині, адже це та сфера, яка надає молоді океан можливостей та є платформою для самореалізації. Сподіваюся, що наша зустріч створить позитивне уявлення про роль ХДУ в екосистемі Херсонської області і не тільки! А молодь, обираючи місце навчання, матиме з чим порівнювати. Чекаємо на навчання у нашому Херсонському державному університеті!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН