Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські затримали підозрюваного у розбійному нападі на будинок літньої жінки

Жертвою розбійного нападу стала 60-річна жителька одного з сіл Голопристанського району. На її подвір’я через паркан переліз односелець, вдерся в будинок, приставив до шиї господарки ніж та наказав нагодувати його. Жінка відмовилася, після чого зловмисник виволік її надвір, кілька разів вдарив по обличчю, потім зняв з пальця золоту каблучку і втік. Знаряддя злочину, кухонний ніж, чоловік викинув у траву, де його потім виявили працівники поліції.

Потерпіла зателефонувала в поліцію та ретельно описала прикмети нападника. Черговий оперативно передав всю наявну інформацію про злодія екіпажу групи швидкого реагування Голопристанського відділення поліції. Поліцейські відпрацювали населений пункт і через півгодини помітили підозрюваного на одній з вулиць. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Під час особистого огляду у нього виявили та вилучили каблучку потерпілої.

Як повідомив начальник слідчого відділення Голопристанського відділення поліції Антон Кучеренко, зловмисником виявився 44-річний житель цього ж села, раніше судимий за крадіжки. Нині він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН