Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський водоканал проводить акцію: монтаж водолічильників безоплатно!

Про це повідомляють на сайті МКП Херсонський водоканал:

З  01 серпня по 30 вересня 2020 року   Херсонський Водоканал проводить безпрецедентну акцію для споживачів, які розраховуються за воду без лічильників, за нормами водоспоживання, та мають борг з оплати понад 3 місяці станом на 01.08.2020.

 У  разі повної  оплати боргу  або  укладання договору реструктуризації  заборгованості на вигідних умовах,  споживачі, які не мають засобів обліку води,  отримують  право на безкоштовний монтаж водолічильника.

Так, протягом двох місяців працівники Водоканалу будуть безкоштовно  виконувати встановлення  придбаних споживачами водолічильників, їх опломбування та взяття на облік  за однієї  умови: одночасного або поетапного погашення боргу!

 Споживачі можуть врегулювати питання заборгованості  та отримати безкоштовну послугу з встановлення лічильника води,  звернувшись  за тел. 43-58-58 або 42-01-29.

Скористайтесь  унікальною нагодою! Сплатіть борги на вигідних для себе умовах! Не зволікайте:  акція триватиме  два місяці!

Крім того, нагадуємо,  що продовжує дію міська  програма  безкоштовного забезпечення  засобами обліку малозабезпечених верств населення. Для цього Вам необхідно  звернутися з відповідною заявою на ім’я міського голови у каб. № 107  міськвиконкому (м. Херсон,  просп. Ушакова, 37).

 Припиніть накопичення боргів та оплачуйте за фактичне водоспоживання! Економте свої кошти!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН