Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Київське видавництво “Кондор” випустило роман херсонського письменника Анатолія Марущака

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці:

Дорогі друзі! Уперше поширюю власну інформацію. Є причина. Днями у київському видавництві “Кондор” вийшла моя тетралогія “Вибух терміта! Це — роман для підлітків і дорослих, який складається з чотирьох книг.

Пригоди відбуваються на тлі конкретних історичних подій кінця 18 століття. Кожна частина достатньо самостійна, але об’єднані вони сюжетом і персонажами. Головний герой роману – український хлопчик Гнат Дорошенко, який волею долі і автора постійно опиняється у центрі надзвичайних подій. Щоб ви зрозуміли, який простір охоплює роман, назву маршрут пригод головного героя: Україна-Польща-Франція-Венеція-Єгипет-Крит-Сицилія-Сардинія-Іспанія-Німеччина-Україна.

Оповідь динамічна, з гумором, екстремальними ситуаціями, історичними деталями, юним коханням. Я вдячний видавництву “Кондор”, що випустило книгу в твердій палітурці, на папері, прошитим шовковими нитками, з прекрасними роботами художника і дизайнера — кольоровими на обкладинці і графічними всередині.

Завдяки високому професіоналізму і відданості справі керівника проекту Вікторії Крикуновій книга вийшла достойною юного українського читача. Впевнений, саме тому “Вибух терміта” потрапив до довгого списку популярного конкурсу телеканалу “Еспресо”. Не занадто довгого — 11 претендентів, але маститих письменників.

Я завжди дарував свої книги, але цього разу хочу перепросити друзів, бо матиму на руках тільки десять комплектів згідно з договором. Книги можна замовити у видавництві — посилання унизу.

Сподіваюсь, що незабаром вони з’являться у книжковій мережі і в бібліотеках. Знаю, що херсонська “Учбова книга” вже замовила 15 комплектів, за що я вдячний Анні Лісовій. Видавництвом “Кондор” буде також проведено розігаш роману. У кого легка рука, тому пощастить. Дякую всім за дружбу і приємного читання.

http://condor-books.com.ua/index.php?route=product/product&path=1&product_id=1368 http://condor-books.com.ua/index.php?route=product/product&path=1&product_id=1369 http://condor-books.com.ua/index.php?route=product/product&path=1&product_id=1370 http://condor-books.com.ua/index.php?route=product/product&path=1&product_id=1371

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН